Tattoo

jouw verhaal. in beeld.

boudoir fotoshoot
tattoo
tattoo
tattoo
tattoo
tattoo fotoshoot
tattoo fotoshoot
tattoo
tattoo fotoshoot
tattoo
tattoo
tattoo
tattoo

Tattoo fotoshoot iets voor jou?

Je hebt een tattoo laten zetten? Want je hebt iets te vertellen, toch? Of  in ieder geval iets te versieren. Je bent niet wakker geworden met een tattoeage. Er ging een verhaal aan vooraf. Misschien over liefde, ambities of het afsluiten van een vervelende periode. Ook kan een tattoo een reminder zijn voor jezelf. Hoe je de dingen wilt zien.

Waarom zou ik kiezen voor een sessie met Loes?

Met een tattoo fotoshoot ga jij dit moois extra in beeld laten brengen. Met als uitkomst een prachtig portret voor aan je muur of waar je dan ook jouw unieke werk wilt terugzien.

Een waanzinnige portret van jezelf

Mijn missie is kunst te zien in het moment. De beelden die ik aflever vertellen meer dan een verhaal. Het gaat om het gevoel dat ze overbrengen. Bekijk ook eens mijn instagram pagina. Of doe inspiratie op op pinterest

tattoo
tattoo

Hoe het werkt?

de eerste stap

  • Het is jouw beurt… en je neemt vrijblijvend contact met mij op (mail, app, contactformulier, flessenpost)
  • We plannen we een videocall (whatsapp/facetime).
  • In de videocall bespreken we jouw wensen. Wil je in de natuur shooten (Loes woont in een bos), in een daglicht studio, een mooi huis, of een chique  hotelkamer? En heb je al nagedacht over de kleding. Halfbedekt, naakt of een combinatie? En welke prachtstukken heb je hiervoor in je kast? Heb je specifieke plaatjes in je hoofd? Voor inspiratie kijk eens op Pinterest!
  • Oja… niet onbelangrijk … we bespreken een datum en ik geef tips om je voor te bereiden op de shoot.

de details

  • De investering voor een tattoo fotoshoot is €250,- (dit is inclusief 15 digitale bestanden). Er zijn ook minisessiedagen van €99.  Lees meer over minisessies.
  • Je ontvangt binnen 10 werkdagen de mooiste 15 handbewerkte bestanden – via wetransfer – in hoge resolutie (afwisselend zwart/wit of kleur). Wil je meer bestanden? Dan zijn de kosten €25 per stuk.
  • Ik gebruik jouw foto’s niet op website/social, tenzij ik dit met jou overlegd heb.
  • Om je veilig en ongeremd te laten voelen, vindt de shoot altijd zonder andere personen plaats. Dit is jouw moment!
  • Mocht de locatie waar jij graag wilt shooten een bedrag rekenen (zoals een hotelkamer), dan zijn deze kosten voor jou.
  • Reiskosten zijn 0,21 cent per kilometer vanaf 25 km buiten Harderwijk.

 

Welkom

Jouw verhaal. In beeld. Tot snel!

Loes

error: Content is protected ;)