“Great things never came from comfort zones”

boost je zelfvertrouwen

voor een onvergetelijke ervaring

een uniek cadeau aan jezelf

Boudoir fotoshoot

Boudoir Fotoshoot iets voor jou?

Iedere vrouw mag gezien worden. Twijfel jij daaraan? Vanwege de kilootjes of de jaren die zich aftekenen als een ongestreken laken over je gezicht?

Waarom zou ik kiezen voor een sessie met Loes?

Met een boudoir fotoshoot ga jij het mooiste van jezelf laten zien. Iets dat je vergeten bent of waarvan je het bestaan uberhaupt niet wist. Onbevangen, zonder beren op de weg een moment genieten van aandacht. In alle rust je zelfvertrouwen een boost geven. Mijn plaatjes zijn ‘natuurlijk’, dus poespas en make-up mag – maar hoeft niet. Met als uitkomst een prachtig portret voor aan je muur of waar je dan ook jouw uniek werk wilt terugzien.

Een waanzinnige portret van jezelf

Tot vandaag had je allerlei redenen om je niet aan een boudoir fotoshoot te wagen, toch? Onbekendheid met boudoir misschien, je niet prettig voelen in dat mooie setje dat in de kast ligt of dit echt niet durven.

Loes snapt dat allemaal. Het is ook spannend. Laat je daardoor niet tegenhouden. Een keer je grens opzoeken of iets doen wat je normaal nooit had gedurfd geeft je een enorme boost, daarna kun je de wereld aan.

De fotoshoot waar je nog jaren van kunt genieten

Mijn missie is kunst te zien in het moment. De beelden die ik aflever vertellen meer dan een verhaal. Het gaat om het gevoel dat ze overbrengen.

boudoir fotoshoot

Hoe het werkt?

de eerste stap

  • Het is jouw beurt… en je neemt vrijblijvend contact met mij op (mail, app, contactformulier, flessenpost)
  • We plannen we een telefonisch overleg. In dit overleg bespreken we jouw wensen. Wil je in de natuur shooten (Loes woont in een bos), in een daglicht studio, een villa, of een chique hotelkamer? En heb je al nagedacht over de kleding? Halfbedekt, naakt of een combinatie? En welke prachtstukken heb je hiervoor in je kast? Heb je specifieke plaatjes in je hoofd? Voor inspiratie kijk eens op Pinterest!
  • Oja… niet onbelangrijk … we bespreken een datum en ik geef tips om je voor te bereiden op de shoot.

de details

  • De investering voor een boudoir fotoshoot is €250,- (dit is inclusief 15 digitale bestanden). Er zijn ook minisessiedagen van €99.  Lees meer over minisessies.
  • Je ontvangt binnen 10 werkdagen de mooiste 15 handbewerkte bestanden – via wetransfer – in hoge resolutie (afwisselend zwart/wit of kleur). Wil je meer bestanden? Dan zijn de kosten €25 per stuk.
  • Ik gebruik jouw foto’s niet op website/social, tenzij ik dit met jou overlegd heb.
  • Om je veilig en ongeremd te laten voelen, vindt de shoot altijd zonder andere personen plaats. Dit is jouw moment!
  • Mocht de locatie waar jij graag wilt shooten een bedrag rekenen (zoals een hotelkamer), dan zijn deze kosten voor jou.
  • Reiskosten zijn 0,21 cent per kilometer vanaf 25 km buiten Harderwijk.
boudoir fotograaf
boudoir fotograaf

Loes

error: Content is protected ;)