oh slordig…

Loes y Luz oftewel ‘Loes en het licht’ want zonder licht geen beeld. Ik fotografeer graag onderwerpen met een hartslag en ik houd niet van regels, daardoor is mijn sessie en stijl ontspannen en frivool (lees: slordig maar gezellig).

Klanten noemen mij ‘Loes’ maar eigenlijk is mijn naam ‘Marloes’. Best handig hoor want zo weet ik dat ik aan het ‘werk’ ben. Het in beeld vastleggen van verhalen voelt namelijk niet als werk.

Op mijn onderarm staat getatoeëerd

“l’essentiel est invisible pour les yeux” 

Het essentiele is onzichtbaar voor de ogen, enkel met het hart kan men scherp zien (*Antoine de Saint-Exupèry)

Ik fotografeer vanuit mijn hart. Als je mijn beelden bekijkt, zijn ze slordig, prikkelend en vol emotie. In mijn plaatjes ga ik voor connectie, emotie en beweging. Eigenlijk niet meer dan de werkelijkheid vastgelegd in het mooiste licht. 

 

connect familie fotoshoot
Locatie

Sinds 2022 woon ik naast Harderwijk. Dat heeft de Veluwe als achtertuin (lees: heide, bossen, randmeren en zandvlaktes… ;)) De fotoshoots die binnen plaatsvinden kunnen worden gereserveerd in een villa met veel daglicht (hier zitten geen extra kosten aan).

Maar… De actieradius van Loes is groot; van Amsterdam tot Apeldoorn, Amersfoort tot Enkhuizen, Lelystad tot Utrecht en alles dat daar tussen ligt zoals Biddinghuizen, Dronten, Zeewolde, Nijkerk, Ermelo, Nunspeet, Zwolle, Ede, Baarn, Spakenburg, Almere etc.

Woon of kom je in de buurt van Malaga – Granada (Spanje) neem dan contact met mij op.  In mei 2024 ben ik hier shoots aan het plannen.

Woon je op Curacao? Ik wil hier in 2025 shoots plannen. App of mail mij zodat je op de lijst gezet wordt. 

 

 


 

 Loes y Luz @ Work

Kosten

 • De investering voor een fotoshoot is €250,- (dit is inclusief 15 digitale bestanden). Een shoot duurt ongeveer 60-90  minuten. Let op; er bestaat ook een minishootsessie voor €99,-. Lees hierover meer onder de kop ‘minishoot’ 
 • Je ontvangt binnen 10 werkdagen de mooiste 15 handbewerkte bestanden – via wetransfer – in hoge resolutie (afwisselend zwart/wit of kleur). Wil je meer bestanden? Dan zijn de kosten €25 per stuk.
 • Ik gebruik jouw/jullie foto’s niet op website/social, tenzij ik dit met jou overlegd heb.
 • Om je/jullie veilig en ongeremd te laten voelen, vindt de shoot altijd zonder andere personen plaats. Dit is jouw of jullie moment!
 • Mocht de locatie waar jij/jullie graag willen shooten een bedrag rekenen (zoals een hotel of een daglichtstudio), dan zijn deze kosten voor jou/jullie
 • Reiskosten zijn 0,21 cent per kilometer vanaf 25 km buiten Harderwijk.

Waarom mijn shoots betaalbaar blijven? Ze zijn letterlijk uitgekleed want…

 • Ik heb de beschikking over een villa met veel daglicht en veel natuur in de omgeving (dat maakt dat er geen locatiehuurkosten zijn).
 • Ik stuur geen luxe brochures vooraf en achteraf vinden er geen ‘revealparty’s’ plaats waarin je de foto’s te zien krijgt en je aanvullende producten kunt aanschaffen. Dat kost mij teveel tijd en jou veel geld. 
 • Ik regel geen visagie en hairstyling. Mocht je hier behoefte aan hebben dan kan ik je wel een adres geven.

 

Neem gerust contact op via app (zie scherm rechtsonder) e-mail, het contactformulier of flessenpost 😉 en vertel mij jouw wensen.

Loes y Luz @ Work

Cadeaubon

  Geef een boudoirshoot cadeau! Hoe werkt het? Je koopt voor €15 een cadeaubon. Ik stuur je dan een ingepakt fotolijstje met een cadeaubon voor een volledige sessie (€250) bij Loes. Mocht de ontvanger bij mij boeken, dan ontvang jij hiervoor de rekening minus de kosten die je al hebt betaald voor de cadeaubon (€15). In het geval de ontvanger niet blij is met je cadeau, dan heeft het je slechts €15 gekost. En kan ze het fotolijstje vullen met een foto van haar poezen:). Er vindt in dat geval geen restitutie plaats.  Neem gerust contact op via app of mail voor meer info.  

   

  Minishoot?

  Is een mini sessie genoeg voor jou?

  • 20 minuten fotoshoot
  • 3 handbewerkte hoogresolutiebestanden (verzonden binnen 15 werkdagen via wetransfer)
  • €99,- (aanbetaling vooraf aan de minishootdag van 25%)

  Geen keuze uit locatie en geen kledingwissel. Maar wel jouw Loes y Luz boven de bank 😉

  Geef je op voor de wachtlijst. Ik houd je op de hoogte van de volgende minishootdag! 

   

   

  Welkom

  Een Loes y Luz boven de bank start hier ...

  4 + 12 =

  error: Content is protected ;)