oh slordig…

Loes y Luz oftewel ‘Loes en het licht’ want zonder licht geen beeld. Ik fotografeer graag onderwerpen met een hartslag en ik houd niet van regels, daardoor is mijn sessie en stijl ontspannen en frivool (lees: slordig maar gezellig).

Klanten noemen mij ‘Loes’ maar eigenlijk is mijn naam ‘Marloes’. Best handig hoor want zo weet ik dat ik aan het ‘werk’ ben. Het in beeld vastleggen van verhalen voelt namelijk niet als werk.

Op mijn onderarm staat getatoeëerd

“l’essentiel est invisible pour les yeux” 

Het essentiele is onzichtbaar voor de ogen, enkel met het hart kan men scherp zien (*Antoine de Saint-Exupèry)

Ik fotografeer vanuit mijn hart. Als je mijn beelden bekijkt, zijn ze slordig, prikkelend en vol emotie. In mijn plaatjes ga ik voor connectie, emotie en beweging. Eigenlijk niet meer dan de werkelijkheid vastgelegd in het mooiste licht. 

 

connect familie fotoshoot
Locatie

Sinds 2022 woon ik in Harderwijk. Dat heeft de Veluwe als achtertuin (lees: heide, bossen, randmeren en zandvlaktes… ;))


 

 Loes y Luz @ Work

Investering

Neem gerust contact op via app (zie scherm rechtsonder) e-mail, het contactformulier of flessenpost 😉 en vertel mij jouw wensen. 

Loes y Luz @ Work

 

Welkom

Een Loes y Luz boven de bank start hier ...

14 + 10 =

let’s connect!

error: Content is protected ;)