loveshoot op de Veluwe

 Ben je met vakantie naar de Veluwe en wil je een aandenken aan het strand, de blauwe zee en de tropische sfeer? Een vrolijke en ontspannen  loveshoot op de Veluwe. Reserveer dan direct een plekje bij Loes y Luz 

loveshoot veluwe

een love shoot kan altijd

Een loveshoot is een dé manier om jullie liefde vast te leggen in een prachtig beeld.
Je verkering vieren en je liefde verrassen mooie fotoshoot, voor een verjaardag of valentijnsdag. Ben je pas 1 of al 100 jaar samen? Een loveshoot is altijd een leuk idee.

Gaan jullie trouwen en wil je voor jullie grote dag alvast wennen aan het poseren voor de camera?  Wat is er nu leuker om voordat je gaat trouwen de voorpret te laten beginnen met een romantische shoot op jullie eigen unieke locatie waarvan je de foto’s ook nog eens kunt gebruiken voor jullie “save the date” uitnodigingskaart. Een loveshoot is dus niet alleen een heel leuk idee om jullie liefde op beeld vast te laten leggen, maar ook nog eenshandig als voorbereiding op jullie bruiloft. Je went alvast om samen voor de camera te staan in een ontspannen omgeving, die jullie zelf mogen uitkiezen (indien gewenst denk ik natuurlijk graag met jullie mee voor een DE locatie op Curacao.

Jullie mogen in overleg met mij dus helemaal zelf bepalen waar de loveshoot gaat plaatsvinden. Misschien vind je het leuk om jullie persoonlijke shoot op het strand, het bos of juist in de stad. De keuze is enorm zullen we maar zeggen en we gaan samen aan de slag op de locatie van jullie keuze voor een persoonlijk tintje en maken er een mooi concept van.

Laat jullie liefde vastleggen en boek nu een loveshoot. Bekijk hier de tarieven. Of stuur een whatsapp (zie icoon rechtsonder).

error: Content is protected ;)