fotoshoot Amsterdam

 Een vrolijke en ontspannen  fotoshoot in Amsterdam?  Reserveer dan direct een plekje bij Loes y Luz –  fotograaf Amsterdam.

een fotoshoot boeken…

dat kan altijd… En is een dé manier om jullie liefde vast te leggen in een prachtig beeld. En waarom dan niet in de buurt van Amsterdam. Het bos, de stad, het strand of de duinen….
Je verkering vieren en je liefde verrassen mooie fotoshoot, voor een verjaardag of valentijnsdag. Ben je pas 1 of al 100 jaar samen? Een fotohoot is altijd een leuk idee.

  Wat is er nu niet leuker om voordat je gaat trouwen de voorpret te laten beginnen met een romantische shoot op jullie eigen unieke Amsterdamse locatie waarvan je de foto’s ook nog eens kunt gebruiken voor jullie uitnodigingstrouwkaart. Een fotoshoot in Amsterdam is dus niet alleen een heel leuk idee om jullie liefde op beeld vast te laten leggen, maar ook nog eenshandig als voorbereiding op jullie bruiloft. Je went alvast om samen voor de camera te staan in een ontspannen omgeving, die jullie zelf mogen uitkiezen (indien gewenst denk ik natuurlijk graag met jullie mee voor een DE locatie.

 Misschien vind je het leuk om jullie persoonlijke shoot op het strand, het bos of juist in de stad. De keuze is enorm zullen we maar zeggen en we gaan samen aan de slag op de locatie van jullie keuze voor een persoonlijk tintje en maken er een mooi concept van.

Laat jullie liefde vastleggen en boek nu een shoot. Lees meer over de tarieven. Of stuur een whatsapp.

 Wie hang jij boven de bank?

error: Content is protected ;)