fotograaf Amsterdam gezocht

Zoek je een fotograaf die jouw gezin in de stad, op het strand of in het bos kan vastleggen? Fotograaf Amsterdam gezocht… is hierbij gevonden want jij wilt toch ontspannen, vrolijke en heldere foto’s? Reserveer dan direct een plekje bij Loes y Luz –  fotograaf op Curacao en in Amsterdam.

een fotoshoot kan altijd

Dé manier om jullie liefde en verbinding vast te leggen in een prachtig beeld.
Je verkering vieren en je liefde verrassen mooie fotoshoot, voor een verjaardag of valentijnsdag. Ben je pas 1 of al 100 jaar samen? Een lifestyle shoot is altijd een leuk idee. Om jezelf cadeau te geven of om te krijgen!

Heb jij een fotograaf in Amsterdam gezocht?Ook wanneer je alleen bent en een prachtig portret kun je een fotograaf in Amsterdam inschakelen. Gaan jullie trouwen en wil je voor jullie grote dag alvast wennen aan het poseren voor de camera?  Wat is er nu leuker om voordat je gaat trouwen de voorpret te laten beginnen met een romantische shoot op jullie eigen unieke locatie waarvan je de foto’s ook nog eens kunt gebruiken voor jullie  uitnodigingskaart. Een lifestyle shoot is dus niet alleen een heel leuk idee om jullie liefde op beeld vast te laten leggen, maar ook nog eenshandig als voorbereiding op jullie bruiloft. Je went alvast om samen voor de camera te staan in een ontspannen omgeving, die jullie zelf mogen uitkiezen (indien gewenst denk ik natuurlijk graag met jullie mee voor een locatie).

 En ook leuk is natuurlijk een persoonlijke shoot op het strand, het bos of juist in de stad. De keuze is er zullen we maar zeggen en we gaan samen aan de slag op de locatie van jullie keuze voor een persoonlijk tintje en maken er een mooi concept van.

Vastleggen die hap!  En boek nu een life style shoot bij de familie fotograaf in Amsterdam. Bekijk hier de tarieven.

ja, ik wil bij Loes y Luz Amsterdam reserveren

error: Content is protected ;)