sexy lingerie fotoshoot

 Ben je op zoek naar een vrouwelijke fotograaf voor een vrolijke en ontspannen sexy lingerie fotoshootReserveer dan direct een plekje bij Loes y Luz –  boudoir fotograaf.

sexy lingerie fotoshoot

een sexy lingerie fotoshoot kan altijd

Dit is dé manier om je fijne lijf vast te leggen in een prachtig beeld.
Je verkering vieren en je liefde verrassen mooie fotoshoot, voor een verjaardag of valentijnsdag. Ben je pas 1 of al 100 jaar samen? Zo’n shoot is altijd een leuk idee om jezelf cadeau te geven of om te krijgen!

Of je bent alleen en wil je een mooi portret? Gaan jullie trouwen en wil je voor jullie grote dag alvast wennen aan het poseren voor de camera?  Wat is er nu leuker om voordat je gaat trouwen de voorpret te laten beginnen met een bridal boudoir shoot in sexy lingerie.

 Misschien vind je het leuk  om de shoot op het strand, het bos of juist in de stad te doen. De keuze is enorm zullen we maar zeggen en we gaan samen aan de slag op de locatie van jullie keuze voor een persoonlijk tintje en maken er een mooi concept van.

Laat je nu vastleggen en boek een sexy lingerie shoot bij Loes.

sexy lingerie fotoshoot

Hoe het werkt?

de eerste stap

  • Omdat het nu jouw beurt is…. neem je vrijblijvend contact met mij op (mail, app, contactformulier, flessenpost)
  • We plannen we een telefonisch overleg. In dit overleg bespreken we jouw wensen. Wil je in de sexy lingerie shoot in de natuur (Loes woont in een bos), in een daglicht studio, een villa, of een chique hotelkamer? Natuurlijk heb je al nagedacht over de kleding? Of niet? Halfbedekt, naakt of een combinatie? En welke prachtstukken heb je hiervoor in je kast? Mogelijk heb  je specifieke plaatjes in je hoofd? Voor inspiratie kijk eens op Pinterest!
  • Oja… niet onbelangrijk … we bespreken een datum en ik geef tips om je voor te bereiden op de shoot.

de details

  • Over de kosten en meer informatie over minisessies kun je lezen op deze link.
  • Je ontvangt binnen 10 werkdagen de mooiste 15 handbewerkte bestanden – via wetransfer – in hoge resolutie (afwisselend zwart/wit of kleur). 
  • Ik gebruik jouw foto’s niet op website/social, tenzij ik dit met jou overlegd heb.
  • Om je veilig en ongeremd te laten voelen, vindt de shoot altijd zonder andere personen plaats. Dit is jouw moment!
  • Loes heeft de beschikking over een villa met veel daglicht. Deze is gratis te reserveren. Mocht de locatie waar jij graag wilt shooten een bedrag rekenen (zoals een hotelkamer), dan zijn deze kosten voor jou. 

 

Welkom

Het cadeau aan jezelf. Jouw boudoirsessie start hier.

 Ja, ik wil een sexy fotoshoot 

error: Content is protected ;)