Strand fotoshoot 

 Natuurlijk ga je op graag naar één van de vele mooie stranden. Denk dan ook eens aan een fotoshoot op het strand met je kids, viervoeters of wie er dan ook een plekje aan jouw muur boven de bank verdient? Een fotoshoot aan zee? Dan reserveer je direct een plekje bij Loes y Luz –  fotograaf  

strand fotoshoot

een fotoshoot op het strand kan altijd

Ben je alleen en wil je een mooi portret? Gaan jullie trouwen en wil je voor jullie grote dag alvast wennen aan het poseren voor de camera?  Wat is er nu leuker om voordat je gaat trouwen de voorpret te laten beginnen met een romantische shoot? Op jullie eigen unieke locatie waarvan je de foto’s ook nog eens kunt gebruiken voor jullie  uitnodigingskaart! Een lifestyle shoot is dus niet alleen een heel leuk idee om jullie liefde op beeld vast te laten leggen, maar ook nog eens handig als voorbereiding op jullie bruiloft.  Samen alvast wennen om samen voor de camera te staan. In een ontspannen omgeving, die jullie zelf mogen uitkiezen (indien gewenst denk ik natuurlijk graag met jullie mee voor een locatie).

Een strand familie photoshoot is dé manier om jullie liefde en verbinding vast te leggen in een prachtig beeld.
Een lifestyle shoot is altijd een leuk idee. Om jezelf cadeau te geven of om te krijgen!

 Misschien vind je het leuk om jullie persoonlijke shoot op het strand, het bos of juist in de stad. De keuze is enorm zullen we maar zeggen. We gaan samen aan de slag op de locatie van jullie keuze voor een persoonlijk tintje aan jullie beeldmateriaal.

Laat je vastleggen en boek nu een life style shoot bij de familie fotograaf in op.

ja, ik wil een strand fotoshoot op reserveren

error: Content is protected ;)