fotograaf op Curacao

 Ben je met vakantie op Curacao  en wil je een aandenken aan het strand, de blauwe zee en de tropische sfeer? Een vrolijke en ontspannen  fotoshoot op Curacao met je kids, viervoeters of wie er dan ook een plekje aan jouw muur boven de bank verdient? Reserveer dan direct een plekje bij Loes y Luz –  fotograaf op Curacao. 

een lifestyle familie fotoshoot kan altijd

Een gezellige familie shoot is dé manier om jullie liefde en verbinding vast te leggen in een prachtig beeld.
Je verkering vieren en je liefde verrassen mooie fotoshoot, voor een verjaardag of valentijnsdag. Ben je pas 1 of al 100 jaar samen? Een lifestyle shoot is altijd een leuk idee. Om jezelf cadeau te geven of om te krijgen!

 Gaan jullie trouwen en wil je voor jullie grote dag alvast wennen aan het poseren voor de camera?  Wat is er nu leuker om voordat je gaat trouwen de voorpret te laten beginnen met een romantische shoot op jullie eigen unieke locatie waarvan je de foto’s ook nog eens kunt gebruiken voor jullie  uitnodigingskaart. Of ben je alleen en wil je een mooi portret? Een lifestyle shoot is dus niet alleen een heel leuk idee om jullie liefde op beeld vast te laten leggen, maar ook nog eens handig als voorbereiding op jullie bruiloft. Je kunt alvast een beetje wennnen om samen voor de camera te staan in een ontspannen omgeving, die jullie zelf mogen uitkiezen (ik denk natuurlijk graag met jullie mee over een locatie).

 En vind je het leuk om jullie persoonlijke shoot op het strand, het bos of juist in de stad te houden? De keuze is er zullen we maar zeggen en we gaan samen aan de slag op de locatie van jullie keuze voor een persoonlijk tintje en maken er een mooi concept van.

Laat je vastleggen en boek nu een life style shoot bij de familie fotograaf op Curacao Bekijk de tarieven.

ja, ik wil … een fotoshoot op Curacao reserveren

error: Content is protected ;)