Selecteer een pagina

kinder fotoshoot op Curacao

 Op vakantie op het kleurrijke Curacao  en wil je een aandenken aan het strand, de blauwe zee en de tropische sfeer? Een vrolijke en ontspannen kinder fotoshoot op Curacao met je kids? Reserveer dan direct een plekje bij Loes y Luz –  fotograaf op Curacao. 

een kids fotoshoot kan altijd

Kinder shoot is dé manier om jullie l verbinding vast te leggen in een prachtig beeld.
Een kinder shoot is altijd een leuk idee. Om jezelf cadeau te geven of om te krijgen!

 Misschien vind je het leuk om jullie persoonlijke shoot op het strand, het bos of juist in de stad. De keuze is enorm zullen we maar zeggen en we gaan samen aan de slag op de locatie van jullie keuze voor een persoonlijk tintje en maken er een mooi concept van.

Met de Kinderfotografie op locatie fotografeert Loes y Luz kinderen spelenderwijs.   De kinderen kunnen heerlijk rennen, kliederen, ravotten. Spontane familiesessies, ontspannen en gezellig. Dat is belangrijk om de kids er in de sessie volkomen natuurlijk op de foto te krijgen. Met deze kinderfotografie outdoor fotoshoot neem ik de tijd voor jullie gezin. Met als doel prachtige liefdevolle familiefoto’s. Laat je vastleggen en boek nu een life style kinder fotoshoot bij de familie fotograaf in Curacao. Bekijk de gallery of lees hier meer over de tarieven.

ja, ik wil een kids foto shoot reserveren op Curacao

error: Content is protected ;)