fotoshoot met hond

Een vrolijke en ontspannen fotoshoot met je gezin en hond. Reserveer dan direct een plekje bij Loes y Luz –  familie en gezinsfotograaf.

een fotoshoot met je gezin en hond 

Lifestyle gezins fotoshoot is dé manier om jullie liefde en verbinding vast te leggen in een prachtig beeld. En waarom niet de hond erbij:)
Je verkering vieren en je liefde verrassen mooie fotoshoot, voor een verjaardag of valentijnsdag. Ben je pas 1 of al 100 jaar samen? Een gezin fotoshoot is altijd een leuk idee. Om jezelf cadeau te geven of om te krijgen!

Ben je alleen en wil je een mooi portret? Gaan jullie trouwen en wil je voor jullie grote dag alvast wennen aan het poseren voor de camera?  Wat is er nu leuker om voordat je gaat trouwen de voorpret te laten beginnen met een romantische shoot op jullie eigen unieke locatie waarvan je de foto’s ook nog eens kunt gebruiken voor jullie  uitnodigingskaart. Een lifestyle shoot is dus niet alleen een heel leuk idee om jullie liefde op beeld vast te laten leggen, maar ook nog eenshandig als voorbereiding op jullie bruiloft. Je went alvast om samen voor de camera te staan in een ontspannen omgeving, die jullie zelf mogen uitkiezen (indien gewenst denk ik natuurlijk graag met jullie mee voor een locatie).

 Misschien vind je het leuk om jullie persoonlijke shoot op het strand, het bos of juist in de stad. De keuze is enorm zullen we maar zeggen en we gaan samen aan de slag op de locatie van jullie keuze voor een persoonlijk tintje en maken er een mooi concept van.

Laat je vastleggen en boek nu een life style shoot bij de fotograaf . Bekijk hier de tarieven.

 ja, ik wil een fotoshoot met mijn hond 

error: Content is protected ;)