fotoshoot in Lelystad

 Ben je met vakantie op Curacao  en wil je een aandenken aan het strand, de blauwe zee en de tropische sfeer? Een vrolijke en ontspannen  fotoshoot op Curacao met je kids, viervoeters of wie er dan ook een plekje aan jouw muur boven de bank verdient? Reserveer dan direct een plekje bij Loes y Luz –  fotograaf op Curacao. 

een fotoshoot boeken…

…. is dé manier om jullie liefde en verbinding vast te leggen in een prachtig beeld.
De liefde van je leven verrassen met een mooie fotoshoot, voor een verjaardag of valentijnsdag. Ben je pas 1 of al 100 jaar samen? Een lifestyle shoot is altijd een leuk idee. Om jezelf cadeau te geven of om te krijgen!

Ook als je alleen bent en een mooi portret wilt of gaan jullie trouwen en wil je voor jullie grote dag alvast wennen aan het poseren voor de camera?  Wat is er nu leuker om voordat je gaat trouwen de voorpret te laten beginnen met een romantische shoot op jullie eigen unieke locatie waarvan je de foto’s ook nog eens kunt gebruiken voor jullie  uitnodigingskaart. Een lifestyle shoot is dus niet alleen een heel leuk idee om jullie liefde op beeld vast te laten leggen, maar ook nog eenshandig als voorbereiding op jullie bruiloft. Je went alvast om samen voor de camera te staan in een ontspannen omgeving, die jullie zelf mogen uitkiezen (indien gewenst denk ik natuurlijk graag met jullie mee voor een locatie).

 Mogelijk vind je het leuk om jullie persoonlijke shoot op het strand, het bos of juist in de stad. De keuze is enorm zullen we maar zeggen en we gaan samen aan de slag op de locatie van jullie keuze voor een persoonlijk tintje en maken er een mooi concept van.

Laat je vastleggen en boek nu een life style shoot bij de familie fotograaf op Curacao. Bekijk hier de tarieven.

ja, ik wil een fotoshoot reserveren

error: Content is protected ;)