Selecteer een pagina

fotografen op Curacao

 Natuurlijk ga je met vakantie naar Curacao en wil je een aandenken aan het strand, de blauwe zee en de tropische sfeer? Een vrolijke en ontspannen  fotoshoot op Curacao bij een van de fotografen….met je kids, viervoeters of wie er dan ook een plekje aan jouw muur boven de bank verdient? Reserveer dan direct een plekje bij Loes y Luz –  fotograaf op Curacao. 

de manier om je vakantie vast te leggen

Krijg of geef cadeau! Een sessie bij één van de fotografen op Curacao.

Ben je alleen en wil je een mooi portret? Gaan jullie trouwen en wil je voor jullie grote dag alvast wennen aan het poseren voor de camera?  Wat is er nu leuker om voordat je gaat trouwen de voorpret te laten beginnen met een romantische shoot op jullie eigen unieke locatie waarvan je de foto’s ook nog eens kunt gebruiken voor jullie  uitnodigingskaart. Een lifestyle shoot is dus niet alleen een heel leuk idee om jullie liefde op beeld vast te laten leggen, maar ook nog eenshandig als voorbereiding op jullie bruiloft. Je went alvast om samen voor de camera te staan in een ontspannen omgeving, die jullie zelf mogen uitkiezen (indien gewenst denk ik natuurlijk graag met jullie mee voor een locatie).

 Het is ook leuk om jullie persoonlijke shoot op het strand, het bos of juist in de stad te houden. De keuze is enorm zullen we maar zeggen en we gaan samen aan de slag op de locatie van jullie keuze voor een persoonlijk tintje en maken er een mooi concept van.

Laat je vastleggen en boek nu een fotoshootsessie bij Loes y Luz familiefotografie op Curacao. Bekijk hier de tarieven.

ja, ik wil een fotoshoot op Curacao reserveren

error: Content is protected ;)