familie fotografie strand

 Ben je met je familie op vakantie aan het strand en wil je een aandenken aan jullie gezamenlijke tijd? Een vrolijke en ontspannen  fotoshoot op het strand met je kids of wie er dan ook een plekje aan jouw muur boven de bank verdient? Reserveer dan direct een plekje bij Loes y Luz –  familie fotograaf. 

een familie fotoshoot kan altijd

Een familie shoot is dé manier om jullie liefde en verbinding vast te leggen in een prachtig beeld.
Je verkering vieren en je liefde verrassen mooie fotoshoot, voor een verjaardag of valentijnsdag. Ben je pas 1 of al 100 jaar samen? Een lifestyle shoot is altijd een leuk idee. Om jezelf cadeau te geven of om te krijgen!

Wat is er nu leuker om voordat je gaat trouwen de voorpret te laten beginnen met een romantische shoot op jullie eigen unieke locatie waarvan je de foto’s ook nog eens kunt gebruiken voor jullie  uitnodigingskaart. Ben je alleen en wil je een mooi portret? Of gaan jullie trouwen en wil je voor jullie grote dag alvast wennen aan het poseren voor de camera? Een lifestyle shoot is dus niet alleen een heel leuk idee om jullie liefde op beeld vast te laten leggen, maar ook nog eenshandig als voorbereiding op jullie bruiloft. Je went alvast om samen voor de camera te staan in een ontspannen omgeving, die jullie zelf mogen uitkiezen (indien gewenst denk ik natuurlijk graag met jullie mee voor een locatie).

Misschien vind je het leuk om jullie persoonlijke shoot op het strand, het bos of juist in de stad. De keuze is enorm zullen we maar zeggen en we gaan samen aan de slag op de locatie van jullie keuze voor een persoonlijk tintje en maken er een mooi concept van.

Boek nu een shoot bij de familie fotograaf  Bekijk hier de tarieven.

ja, ik wil met mijn familie reserveren

error: Content is protected ;)