Selecteer een pagina

Curacao foto: familiefotografie op het strand

 Als je met met vakantie bent op Curacao  en je wilt een aandenken in de vorm van een mooie foto aan het strand, de blauwe zee en de tropische sfeer…. Boek dan een vrolijke en ontspannen  fotoshoot op Curacao met je kids, viervoeters of wie er dan ook een plekje aan jouw muur boven de bank verdient? Een Curacao foto: met familiefotografie op het strand? Reserveer dan direct een plekje bij Loes y Luz –  fotograaf op Curacao. 

  • familie fotoshoot op Curacao
  • familie fotograaf
  • familie fotograaf curacao
  • gallery familie fotoshoot curacao | fotograaf Curacao
  • connect familie fotoshoot fotograaf Curacao gezocht | familie fotoshoot
  • loes y luz

een lifestyle familie fotoshoot kan altijd

Ben je alleen en wil je een mooie foto op het strand van Curacao? Gaan jullie trouwen en wil je voor jullie grote dag alvast wennen aan het poseren voor de camera?  Wat is er nu leuker om voordat je gaat trouwen de voorpret te laten beginnen met een romantische shoot op jullie eigen unieke locatie waarvan je de foto’s ook nog eens kunt gebruiken voor jullie  uitnodigingskaart.

Een fotoshoot is dus niet alleen een heel leuk idee om jullie liefde op beeld vast te laten leggen, maar ook nog eenshandig als voorbereiding op jullie bruiloft. Je went alvast om samen voor de camera te staan in een ontspannen omgeving, die jullie zelf mogen uitkiezen (indien gewenst denk ik natuurlijk graag met jullie mee voor een locatie).

Lifestyle familie shoot is dé manier om jullie liefde en verbinding vast te leggen in een prachtig beeld.
Je verkering vieren en je liefde verrassen mooie fotoshoot, voor een verjaardag of valentijnsdag. Ben je pas 1 of al 100 jaar samen? Een lifestyle shoot is altijd een leuk idee. Om jezelf cadeau te geven of om te krijgen!

 De keuze -bos, strand, baai, stad, is enorm zullen we maar zeggen en we gaan samen aan de slag op de locatie van jullie keuze voor een persoonlijk tintje en maken er een mooi concept van.

Boek nu een life style shoot bij de familie fotograaf in Willemstad, Curacao. Bekijk hier de tarieven.

ja, ik wil een fotografie sessie op Curacao reserveren

error: Content is protected ;)