Selecteer een pagina

Branding video laten maken

Met een branding video breng je het ware bedrijfsgevoel over en maak je onderscheid tussen je vele concullegae. Je kunt nog zo’n mooi bedrijf hebben maar je bent pas een merk, als je klanten dit zeggen. Met mooie producten of diensten ben je er nog niet.  Om duidelijk te maken wie je bent en waarin je verschilt van je concurrenten maak je een logo, slogan etc. Je kunt echter ook denken aan een korte ‘branding video’ voor op je website en social media.

Waar staat je bedrijf voor?

Allemaal elementen die in video te vangen zijn: Wie zijn jullie? Waar staan jullie voor? Wat is de sfeer op de werkvloer? Een bedrijfsfilm kun je gebruiken voor zowel interne als externe communicatie. Je medewerkers, aandeelhouders, klanten en potentiele klanten kun je zodoende een beeld geven van het gevoel dat jullie als ‘brand of merk’willen uitstralen.

Branding video voor Social media kanalen

Je valt gelijk op! Een goede Branding video wordt snel opgepikt en via de wegen van Facebook, Instagram, Linkedin of Pinterest gedeeld. Een goede en sfeervolle video zorgt voor een hogere conversie naar je website.

Storytelling. Jij of je klant vertelt jullie verhaal, maar dan anders. Niet een feitelijke weergave van wat je doet. Maar aantonen dat jij geboren bent om te doen wat je doet. Omdat het je passie is of omdat het is wie je bent. En je daar super in uitblinkt. Want waarom doe jij wat jij doet? En waarom ben jij daar zo goed in?

Ben je een ondernemer en wil je graag het verhaal vertellen van het hoe, wat en waarom van jouw bedrijf? Een oprecht beeldverhaal dat qua toon uitstraalt waar je voor staat? Neem dan contact op met Loes y Luz fotograaf en videograaf.

branding video laten maken

 Ja, ik wil mijn merk in bewegend beeld

error: Content is protected ;)